Bygg & renovering

Vi erbjuder även in och utvändiga målerijobbGenom åren har just bygg och renovering utvecklats till vårt största område och här har vi byggt upp en stor kompetens och erfarenhet på varierande områden. Vi har också utvecklat ett mycket stort och kompetent nätverk med andra hantverkare och företag. Detta gör att vi idag kan erbjuda våra kunder en totalentreprenad för projektet där vi sköter allt och är din enda kontakt, givetvis under totalansvar.

Vi utvecklar dina idéer, tar fram ritningsförslag, bygglovshandlingar och sköter alla myndighetskontakter åt dig. Vi söker och administrerar bygglovet åt dig. Byggprojektet genomför vi sedan enligt den offert eller det avtal vi upprättat tillsammans med dig som kund. Fördelarna är många, du har bara en part att hålla kontakt med, blir kontinuerligt underrättad om projektets status och kan på så sätt använda din egen tid till vad du prioriterar högre.

Vi utför allt från om- och tillbyggnader på fastigheter till markarbeten i form av stenläggning, husgrunder och dränering/dagvatten. Invändigt bygger vi om, renoverar och monterar kök eller lägger nya parkettgolv. I vårt bildgalleri på följande sidor kan du se ett axplock ur vad vi hittills gjort, där kan du få nya idéer och lösningar samt inspireras till nya utvecklande projekt på din fastighet.