FastighetsserviceVåra tjänster

Vår fastighetsservice har under åren blivit mycket populär bland våra delårs-/fritidsboendeboende, samfälligheter, personalstiftelser och utländska fastighetsägare, där vi tar hand om och sköter din fastighet när du själv inte är på plats.

Vi utför i stort sett vad du vill eller behöver ha hjälp med! Allt från smått till stort. Kanske behöver du hjälp med översyn av din trädgård eller röjning av träd och buskar med bortforsling? Att någon ser till din fastighet och tar hand om din båt när du inte är här

Att vatten till fastigheten blir avstängt och att ditt fritidshus blir säkrat på hösten inför kommande vinter? Vi utför detta efter uppgjorda checklistor, vilket försäkringsbolagen sätter stort värde på och är en stor fördel för dig om olyckan ändå skulle vara framme.
Du kanske hyr ut din fastighet periodvis under säsongen? Vi hjälper dig med att lämna ut nycklar, ta emot och introducera dina gäster, ser till att det är städat och fräscht när nya kommer. Och naturligtvis, håller vi dig kontinuerligt underrättad.

Vi vet hur viktigt det är med hög tillgänglighet, så detta står också högst på vår prioriteringslista och vi lovar att motsvara dina förväntningar!
Hjälp när något akut eller oväntat inträffat? Teckna dig för något av våra trygghetspaket, där du alltid har tillgång till oss och vi kan hjälpa dig när du som bäst behöver det!
Kontakta oss för mer information eller ett personligt möte!