Byggrenovering Tanum

Fritid blir alltmer värdefullt i vårt stressade samhälle och vikten av att använda den på rätt sätt får allt högre prioritet

Byggrenovering Tanum

Aventyr Tanum AB är en ledande leverantör av byggrenoveringstjänster i Tanum. Företaget har lång erfarenhet och kunskap inom branschen och erbjuder en omfattande tjänsteportfölj för att möta kundens behov och önskemål.

Byggrenovering är en komplex process som kräver en hög grad av precision och skicklighet. Aventyr Tanum AB har en stark och dedikerad team av byggspecialister som arbetar noga för att säkerställa att alla projekt utförs till den högsta standarden. De använder modern teknik och utrustning för att säkerställa att alla jobb blir gjorda effektivt och effektivt.

Företaget strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och kundservice. De samarbetar noga med kunderna för att förstå deras unika behov och önskemål, och arbetar hårt för att säkerställa att alla projekt blir fullbordade till deras fulla tillfredsställelse.

.

Om oss

Vi är ett lokalt företag med fokus på allt rörande fastighetsvård, om-/tillbyggnad och service. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde har förändrats under åren och består nu av främst två delar; Om-/Tillbyggnad och Fastighetsservice.

Små & stora uppdrag

Genom åren har just bygg och renovering utvecklats till vårt största område och här har vi byggt upp en stor kompetens och erfarenhet på varierande områden. Vi har också utvecklat ett mycket stort och kompetent nätverk med andra hantverkare och företag. Inget jobb är för litet eller för stort för oss. 

Alltid nöjda kunder

Vi utvecklar dina idéer, tar fram ritningsförslag, bygglovshandlingar och sköter alla myndighetskontakter åt dig. Vi söker och administrerar bygglovet åt dig. Vår största prioritet är att du som kund ska bli nöjd!

Vad vi erbjuder för tjänster

Genom åren har just bygg och renovering utvecklats till vårt största område och här har vi byggt upp en stor kompetens och erfarenhet på varierande områden. Vi har också utvecklat ett mycket stort och kompetent nätverk med andra hantverkare och företag. Detta gör att vi idag kan erbjuda våra kunder en totalentreprenad för projektet där vi sköter allt och är din enda kontakt, givetvis under totalansvar.

Markarbeten

Vill man inte ha en altan av trä kan man göra något annorlunda och spännande med marksten, eller varför inte en kombination av dem båda! Inspireras av våra projektbilder nedan och låt inte ens din fantasi sätta några gränser för vad vi kan göra!

Vi utför även traditionella mark-/dräneringsarbeten samt renovering av gamla dagvattensystem.

Specialprojekt

Spännande och annorlunda projekt hoppar vi gärna på och genom vårt stora kontaktnät tror vi oss om att kunna erbjuda och lösa det mesta! Testa oss och ta kontakt om du har en annorlunda idé, som verkar svår att genomföra, inget är omöjligt det kanske bara tar lite mer tid. Vi gillar annorlunda utmaningar och hoppas att detta lyser igenom på de bilder vi samlat nedan i några av våra utvalda projekt.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Aventyr Tanum AB

Briggvägen 11, 457 42 Fjällbacka

0733-783593

Johan@aventyr-tanum.se

Aventyr Tanum AB

Vi utför allt från om- och tillbyggnader på fastigheter till markarbeten i form av stenläggning, husgrunder och dränering/dagvatten. Invändigt bygger vi om, renoverar och monterar kök eller lägger nya parkettgolv.